#ssbjinpiration

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.

1. Waalaikumussalam MUHAMMAD FARDEEN BIN MUHAMAD, untuk makluman pencalonan atlet murid ke Sekolah Sukan Malaysia (SSM) Ambilan 1/2022 akan dibuka mulai…

Categories:

14 Januari 2022

Kenyataan Media KPM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, borang Bantuan Awal Persekolahan (BAP) dan borang pengesahan pendapatan . Borang ini wajib diisi oleh semua murid tingkatan 1-4 tahun 2021/22 SSBJ.

Semua program bantuan kerajaan / sekolah sepanjang tahun 2022 akan merujuk kepada borang yang diisi oleh ibu bapa yang dikembalikan kepada guru kelas semasa sesi persekolahan bermula. Harap maklum.

Kriteria:-

-Warganegara Malaysia

-Ibu bapa/pelajar yang mempunyai. pendapatan  isi rumah bulanan KASAR sebanyak RM3,000.00 dan ke bawah pada tahun semasa.

-Untuk pelajar tingkatan 1-3, diminta untuk menghantar borang tersebut sebelum 21 Januari 2022. Sebarang pertanyaan boleh minta ibu bapa/pelajar untuk menghubungi Cik Syakina Yaacob

14 Januari 2022

BAP dinaikkan kepada 150 sebulan

Kriteria:-

-Warganegara Malaysia

-Ibu bapa/pelajar yang mempunyai. pendapatan isi rumah bulanan KASAR sebanyak RM3,000.00 dan ke bawah pada tahun semasa.